ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΣΠΑ

Η Εταιρία

Αποστολή-Στόχος-Σκοπός-Όραμα

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από μια ολοκληρωμένη διαχείριση του τεχνικού έργου.

Το όφελος για τους πελάτες μας θα είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης τους και η απαλλαγή από το άγχος, την ψυχολογική φθορά και τις ευθύνες που ενέχει η διαχείριση ενός τεχνικού έργου, ενώ θα μπορούν να αφοσιώνονται απερίσπαστα μόνο στην άσκηση της δραστηριότητάς τους αφήνοντας σε μας την διαχειριστική ευθύνη του. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε τυγχάνει της αμέριστης προσοχής μας. Αντιμετωπίζουμε την κατασκευή ως υπηρεσία και όχι ως προϊόν, ώστε να παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ιδιώτες & επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας υγιούς και επιτυχημένης επιχείρησης με πιστούς πελάτες, μιας πρωτοποριακής, κερδοφόρας επιχείρησης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει υπόδειγμα αποτελεσματικού συνδυασμού ποιοτικής προσπάθειας και δημιουργικού πελατοκεντρικού μάρκετινγκ.  Μια επιχείρησης που με αγάπη για το αντικείμενο, ενθουσιασμό, εγρήγορση και ενσυναίσθηση,  θα χαράξει νέους δρόμους στον κατασκευαστικό κλάδο. Επιθυμία της επιχείρησης είναι οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες να την προτιμούν για την ακεραιότητα και το υψηλό επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων / υπηρεσιών που τους προσφέρονται. Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης  είναι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη στην καλύτερη τιμή, με απώτερο στόχο τη διαχρονική παραμονή της στην κορυφή της ζήτησης

 «Κλειδιά» της επιτυχίας» είναι οι εξειδικευμένες και οι εις βάθος γνώσεις του αντικειμένου, η άριστη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών (εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις, συμβουλευτική καθοδήγηση, γρήγορη απόκριση, συνέπεια, ποιότητα στα προϊόντα & στις υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές) και το δεδομένο πελατολόγιο που έχουμε ήδη, χάρη στη μέχρι τώρα επαγγελματική μας σταδιοδρομία στον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και στη δικτύωση – συνεργασία με άλλους Επαγγελματίες – Συνεργάτες (πχ μηχανικοί ιδίων ή/και λοιπών ειδικοτήτων, υπεργολάβοι, προμηθευτές οικοδομικών υλικών), δια την παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών («Όλα σε Ένα») μέσω Ομάδας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας διακρίνονται για τις οργανωτικές, διοικητικές, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές τους ικανότητες, έχοντας πολυετή εμπειρία στην επίβλεψη και διαχείριση μεγάλων και απαιτητικών τεχνικών έργων και ευρύ πεδίο γνώσεων σε διάφορους θεματικούς τομείς.

Η Εταιρία Αποστολή-Στόχος-Σκοπός-Όραμα